Glossybox x Clarins

Den här boxen fick jag hem i början av juni om jag inte missminner mig. Eventuellt ännu tidigare? Hittade den i alla fall häromdagen. Oöppnad. Är det då man kan börja misstänka att man shoppar lite för mycket? Ungefär som när man hittar klädesplagg med prislappen kvar. Minns i alla fall att jag passade på eftersom jag varit nyfiken på bland annat deras nya serie, som förvisso kanske inte är så ny längre.

Nu när jag äntligen tog mig tid att gå igenom och plocka upp boxen hittade jag en hel del som ska bli roligt att testa. Deras läppglans är en favorit, så bra med ett i mindre format! Eftersom att jag nu i höst kommer ha lite mer tid och också börjat få tillbaka inspirationen till att testa nya produkter och experimentera så passade jag även på att beställa en ny limited box. Tur att man alltid kan hitta ursäkter att shoppa, haha..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *