Torkade växter

Hemmafix stod på agendan idag. Tvätten – check! Garderobsrensning – check! Föreställde mig att jag skulle hinna göra så mycket mer dock, men det är ett dilemma för en annan dag. Gräset på bilden har jag förresten plockat själv utomhus. Att inreda med enkla medel – tycker att det är så fint med torkade växter. Har torkade bomullskvistar i hallen också. På tal om bilden.. Spegeln på byrån ska bort och så ska jag köpa en golvspegel istället. Och så tror jag en tavla ska upp ovanför byrån. Kan bli bra? Hela sovrummet har hittills känts ganska vitt och opersonligt, men börjar nog komma någonstans med det nu. Bara bott här i cirka tre år.. Haha. Nu ska jag göra en sista kraftansträngning för dagen innan det är dags att laga middag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *