Glossybox x Premium Beauty

En ny Glossybox landade i brevlådan häromdagen. Som vanligt beställer jag endast limited boxarna (upplever inte att månadsboxarna håller samma kvalité). Om en vecka släpps dock Glossyboxs adventskalender, och jag är nog lite sugen på att försöka norpa en i år. Funderade på det förra året men då gick de åt på bara någon timme så det var inte ens något att fundera över. Men i år kanske jag ska va på hugget? Hur som helst, ska gå in på innehållet i denna boxen…

I helhet är jag nöjd. Mest nyfiken är jag på att testa ögonkrämen från Origins. Minst nyfiken på krämrougen från Bobbi Brown, tyvärr inte alls något jag använder. Möjligtvis att jag kan få användning för den som läpprodukt som den också rekommenderades som. Och Estée Lauders night repair är såklart redan en stor favorit – så bra med en i resestorlek!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *