Lördagsbrunch

Igår unnade vi oss lördagsbrunch på Stångs Magasin. Ett glas bubbel och massor god mat. Det var så välbehövligt med ledig helg nu. Jag har ännu inte riktigt vant mig vid varannan helg-schemat. Så när jag väl är ledig kan jag inte riktigt njuta av det, men jag försöker. Inte så det ska vara dock. Och magkänslan säger att jag kanske har hamnat fel. Eller rättare sagt inte helt rätt. Vilket är tufft att erkänna. Och utan att säga för mycket så är känslan inte heller helt obekant. Jag har känt den en gång förr och då lät jag det gå för långt. Men jag har bestämt mig för att ändå ge det här tid och lösa det – långsiktigt. För jag tror inte det är en omöjlighet. Men ja, just nu är jag i en svacka och det suger faktiskt rent ut sagt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *